Reglament 2018

La participació a La Cursa Escolar de Can Baró, organitzada per l’escola Acis-Artur Martorell i l’Associació de Pares i Mares de l’escola, és oberta a tothom, des d’infants de Llar i Parvulari amb distàncies simbòliques adequades a l’edat, nens d’Educació Primària i d’ESO.

En la categoria Open podrà participar tothom que ho desitgi nascut abans de l’any establert segons el llistat de categories.

El recorregut habilitat és pels carrers propers a l’escola Acis-Artur Martorell i la distància és diferent segons l’edat . Podeu consultar les distàncies i les hores de sortida al llistat de categories. El recorregut el podeu veure al mapa.

En funció del nombre de participants , l’organització podrà agrupar les categories com consideri necessari a la sortida de cada cursa, però amb la classificació per separat.

Les incripcions per la web es tancaran divendres a les 24h i el dia de la cursa es podran fer com a màxim 30 minuts abans de cada sortida.

Els dorsals els podeu recollir a partir de les 9:00h el mateix dia de la cursa i fins 30 minuts abans de la sortida de cada categoria.

L’entrega de medalles es farà a partir de les 12:30H, anunciant el nom de l’escola del corredor.

Els corredors assumiran els danys que es puguin causar o que puguin causar a terceres persones. L’organització declina tota mena de responsabilitats al respecte.

Cada corredor participa a la cursa sota la seva responsabilitat. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que puguin afectar als participants durant la cursa, o després de fer-la, deguts a la seva condició física. La data límit d’inscripció és dos dies abans de la celebració de la cursa i es tancarà als 300 corredors.

La inscripció a la Cursa Can Baró implica l’acceptació del seu reglament.

Deja un comentario